LIVE Masterclass – 8 juni 2024

Met wederom een actueel onderwerp:

"Van ontspanning & harmonie naar expressie!"

Koop een kaartje


Hoe creëer je meer expressie met behoud van ontspanning & harmonie?

8 juni a.s. is het weer zo ver - de LIVE Masterclass op De Recht Dressage Center. Het wordt weer een interactieve interessante dag met veel verschillende paarden (leeftijden, rassen, niveaus) en ruiters, waarmee we werken aan hetzelfde onderwerp; "van ontspanning & harmonie naar expressie". Wat verstaan wij hieronder en hoe creëer je dit zonder spanning te krijgen? 

Verschillende paarden
en ruiters

Omdat wij het belangrijk vinden om te laten zien hoe je verschillende paarden (rassen, leeftijden, niveaus) opleidt en verbeterd, zijn er ook deze Masterclass weer verschillende paarden en ruiters in de baan.

Thema praktisch benaderd 

Iedereen kent het gevoel wel, je kijkt ergens naar en ziet dat er iets net niet klopt, maar wat is dat dan? En hoe los je zoiets dan op? Tijdens deze Masterclass gaan we vragen zoals deze praktisch benaderen met het thema in ons achterhoofd. 

KNHS licentiepunten 

Ook voor deze Masterclass kun je weer KNHS-licentiepunten krijgen. Wil je hiervoor in aanmerking komen, schrijf dan je KNHS relatienummer op het inschrijfformulier. 

Wil jij ook meer expressie creëren zonder de ontspanning en harmonie te verliezen?

Kom dan inspiratie opdoen tijdens de Masterclass van 8 juni. De gehele dag staat in het teken van dit thema en wij zullen dat aanvliegen met verschillende combinaties. De paarden zijn wederom van verschillende leeftijden, niveaus en rassen. Wij hopen je daarmee een breed pallet te bieden aan inzichten. 

Volg ons ook op social media!

Wat praktische informatie

- De masterclass vindt plaats bij De Recht Dressage Center in Ter Apel

- Aanvang 13.00 u. tot ongeveer 16.30 u. 

- Aansluitend een gezellige BBQ, hier kun je je voor opgeven 


Vol op inspiratie & informatie tijdens de Masterclass!

Wij houden van een interactieve Masterclass en daarom is het ook mogelijk om tijdens de Masterclass jouw vragen te stellen maar zullen wij ook regelmatig checken bij jullie of alles begrijpelijk is. Want uiteindelijk heb jij daar het meeste aan. Ons doel is dat je aan het eind van de dag vol inspiratie en informatie huiswaarts gaat. 

Enthousiast geworden over deze masterclass?

Is deze pagina inspirerend voor je geweest en lijkt deze masterclass echt iets voor jou? 

Koop dan nu een kaartje
Vandaag slechts: €85

LIVE Masterclass - 8 juni 


  • Interactieve en informatieve Masterclass
  • Verschillende paarden - niveaus, leeftijd, ras
  • Thema praktisch benaderd 
  • KNHS-licentiepunten mogelijk 
  • Gezellige BBQ achteraf 

Heb je nog vragen of onduidelijkheden?

Wij staan voor je klaar! Vul het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om al je vragen te beantwoorden of onduidelijkheden weg te nemen.