Dressuuroefeningen onder het zadel

Bereid jezelf fysiek en mentaal voor om je beste proef ooit te rijden op wedstrijd! 

Schrijf je in!


Jezelf klaarstomen voor een dressuurproef?

Wil je graag je dressuurvaardigheden verbeteren? Deze cursus biedt een uitgebreide uitleg en praktische voorbeelden van alle gangbare oefeningen die je tegenkomt in een dressuurproef. Leer hoe je de oefeningen correct uitvoert, hoe je de juiste hulpen geeft en hoe je de oefeningen het beste kunt rijden voor een vloeiende nette proef. Met behulp van duidelijke instructies en video’s kun je direct aan de slag met het verbeteren van je prestaties.

 Bekijk online de
Masterclass ‘Zijgangen’

Ga direct aan de slag met het verbeteren van jouw zijgangen. Krijg tijdens het bekijken van deze Masterclass inspiratie en tips over hoe jij jouw zijgangen kan verbeteren. Zo kun jij direct een betere proef wegzetten! 

Word fysiek en mentaal een topatleet samen met je paard!

Inclusief een syllabus over dit onderwerp, balans oefeningen voor jou als ruiter/amazone, houding & structuur training, ademhalingsoefeningen, core training, mentale skills en nog veel meer.

Doe inspiratie en inzichten op door het bekijken van de video's

Trainingsvideo’s zijgangen, incl: de verschillende zijgangen (schouderbinnenwaarts, renvers, travers, appuyeren etc.) en veel meer.

Wat kun je verwachten?

Deze cursus is bedoeld voor ruiters en amazones die hun dressuurvaardigheden willen verbeteren. Het is geschikt voor degenen die een dieper inzicht willen krijgen in de uitvoering van dressuuroefeningen, correcte hulpen willen leren geven, en streven naar vloeiende, nette dressuurproeven. Met een focus op zowel de fysieke als mentale aspecten van het rijden, is deze cursus ideaal voor ruiters van verschillende niveaus en achtergronden die hun prestaties willen verbeteren door middel van gerichte training en persoonlijke ontwikkeling. Leer de dressuuroefeningen correct en expressief te rijden, thuis én in de ring!  

SCHRIJF JE IN!

Volg ons ook op social media!

Waar ga je allemaal mee aan de slag?


✅ Masterclass ‘Zijgangen’. Tijdens deze Masterclass is veel aan bod gekomen tijdens de verschillende lessen. Met name de verschillende zijgangen op verschillende niveaus én met verschillende raspaarden. Kijk deze Masterclass op je gemak terug met dit pakket!

  • Masterclass ‘Zijgangen’ bevat 6 video’s

 

✅ Fysiek & Mentaal een atleet, incl: een syllabus over dit onderwerp, balans oefeningen voor jou als ruiter/amazone, houding & structuur training, ademhalingsoefeningen, core training, mentale skills en nog veel meer.

  • Fysiek & Mentaal een atleet bevat 10 hoofdstukken

 

✅ Trainingsvideo’s zijgangen, incl: de verschillende zijgangen (schouderbinnenwaarts, renvers, travers, appuyeren etc) en veel meer

  • Werken aan de hand bevat 7 hoofdstukken

Combi-pakket van alle Masterclasses

Wil jij graag alle Masterclasses van DRDC kunnen kijken?
Dan is dit pakket iets voor jou! 

Want binnen dit pakket heb jij namelijk toegang tot de vier verschillende Masterclasses: 

- Masterclass 'Dressuur op gelijke voet

- Masterclass 'Zijgangen

- Masterclass 'Aanleuning en hoofd-halshouding

- Masterclass 'Piaffe, Passage & Pirouette


Met meer dan 12 uur aan beeldmateriaal, kun jij heerlijk vanaf de bank jezelf laten inspireren en enthousiasmeren.

Enthousiast over deze online cursus?

SCHRIJF JE IN!
Vandaag slechts: €179,95

Online cursus: Dressuuroefeningen onder het zadel


  • Masterclass zijgangen (6 video's)
  • Fysiek en mentaal een Atleet (10 hoofdstukken)
  • Trainingsvideos zijgangen (7 hoofdstukken) 
  • Praktische benadering en biomechanica uitleg 
  • Toegang tot het Huddleplatform DRDC

Heb je nog vragen of onduidelijkheden?

Wij staan voor je klaar! Vul het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om al je vragen te beantwoorden of onduidelijkheden weg te nemen.