Piaffe & Passage: een volledige uitleg van A tot Z

Ondertitel voor de online les

Schrijf je in!


Een volledige uitleg van A tot Z, inclusief praktische voorbeelden en handig e-book.

Wil je graag de piaffe en passage onder de knie krijgen? In deze cursus krijg je een volledige uitleg van A tot Z, inclusief praktische voorbeelden en een handig e-book. Leer hoe je de piaffe en passage correct traint, hoe je de juiste houding en balans bereikt en hoe je de oefeningen kunt verfijnen voor een indrukwekkende uitvoering. Met behulp van gedetailleerde instructies en demonstraties word je stap voor stap begeleid in het trainen van deze geavanceerde dressuuroefeningen.

USP 1

Werken aan de hand, incl: de basisvaardigheden en optoming, de verschillende zijgangen (schouderbinnenwaarts, renvers, travers, appuyeren etc), de basisprincipes voor de piaffe, en meerdere gymnastiserende oefeningen.

USP 2

Masterclass ‘Dressuur op gelijke voet’. Afgelopen Oktober was er bij De Recht Dressage Center een Masterclass over dit onderwerp. Alle verschillende manieren van trainen vanaf de grond werden besproken en getoond. Kijk deze Masterclass op je gemak terug met dit pakket!

USP 3

Longeren + E-boek, incl: alles over longeren met enkele en dubbele lijnen en de basis van het werken aan de hand.

Waar ga je allemaal mee aan de slag?

Deze les is bedoeld voor iedereen die een uitgebreide en diepgaande uitleg over een specifiek onderwerp wenst, van beginners tot gevorderden. Het is geschikt voor mensen die zowel theoretische kennis als praktische voorbeelden zoeken, en die de voorkeur geven aan een gids die ze op hun eigen tempo kunnen doorlopen, eventueel ondersteund met een handig e-book voor naslagwerk.

SCHRIJF JE IN!

Volg ons ook op social media!

Zet hier de opbouw van de training neer en leg uit wat mensen kunnen verwachten

Biomechanica & trainingsconcepten, incl: theorie over lengtebuiging, ruggebruik, dynamisch trainen, het borstgebruik, het verkrijgen van een actief achterbeen, werken richting meer verzameling en oprichting en nog veel meer.

 • Biomechanica & trainingsconcepten bevat 12 hoofdstukken

✅ Werken aan de hand, incl: de basisvaardigheden en optoming, de verschillende zijgangen (schouderbinnenwaarts, renvers, travers, appuyeren etc), de basisprincipes voor de piaffe, en meerdere gymnastiserende oefeningen.

 • Werken aan de hand bevat 12 hoofdstukken

✅ Masterclass ‘Dressuur op gelijke voet’. Afgelopen Oktober was er bij De Recht Dressage Center een Masterclass over dit onderwerp. Alle verschillende manieren van trainen vanaf de grond werden besproken en getoond. Kijk deze Masterclass op je gemak terug met dit pakket!

✅ Longeren + E-boek, incl: alles over longeren met enkele en dubbele lijnen en de basis van het werken aan de hand.

 • Longeren + E-Boek bevat 4 hoofdstukken

Belangrijke USP uitleggen

Leg hier een van de belangrijkste USP's uit om de lezer te overtuigen van de training. Zet de belangrijke woorden dikgedrukt neer. Leg hier een van de belangrijkste USP's uit om de lezer te overtuigen van de training. Zet de belangrijke woorden dikgedrukt neer. 
Zet hier een uitgebreide review neer die de inhoud van de training goed omschrijft. Zet daarbij de belangrijke woorden dikgedrukt neer. 
Naam van de reviewer

Nieuw: LIVE Werk aan de Hand traject

Tekst uitleg van "LIVE Werk aan de Hand traject ". Tekst uitleg van "LIVE Werk aan de Hand traject ". Tekst uitleg van "LIVE Werk aan de Hand traject ". Tekst uitleg van "LIVE Werk aan de Hand traject ". Tekst uitleg van "LIVE Werk aan de Hand traject ". Tekst uitleg van "LIVE Werk aan de Hand traject ". Tekst uitleg van "LIVE Werk aan de Hand traject ". Tekst uitleg van "LIVE Werk aan de Hand traject ". Tekst uitleg van "LIVE Werk aan de Hand traject ".

Combi-pakket van alle Masterclasses

Tekst uitleg van "Combi-pakket van alle Masterclasses". Tekst uitleg van "Combi-pakket van alle Masterclasses". Tekst uitleg van "Combi-pakket van alle Masterclasses". Tekst uitleg van "Combi-pakket van alle Masterclasses". Tekst uitleg van "Combi-pakket van alle Masterclasses". Tekst uitleg van "Combi-pakket van alle Masterclasses". Tekst uitleg van "Combi-pakket van alle Masterclasses". Tekst uitleg van "Combi-pakket van alle Masterclasses". Tekst uitleg van "Combi-pakket van alle Masterclasses". 

Enthousiast over deze les?

Is deze pagina inspirerend voor je geweest en lijkt deze masterclass echt iets voor jou? Schrijf je dan nu in!

SCHRIJF JE IN!

Hier komt een testimonial  van de opleiding. Hier komt een testimonial  van de opleiding. Hier komt een testimonial  van de opleiding. Hier komt een testimonial  van de opleiding. Hier komt een testimonial  van de opleiding. Hier komt een testimonial  van de opleiding. 

Jane Doe

Hier komt een testimonial  van de opleiding. Hier komt een testimonial  van de opleiding. Hier komt een testimonial  van de opleiding. Hier komt een testimonial  van de opleiding. 

John Doe

Hier komt een testimonial  van de opleiding. Hier komt een testimonial  van de opleiding. Hier komt een testimonial  van de opleiding. Hier komt een testimonial  van de opleiding. Hier komt een testimonial  van de opleiding. 

Jane Doe

Vandaag slechts: €2950

Naam van de online les

NCSAH Opleidingskosten zijn inclusief

 • 5 praktijkmodules met 2 x lunch, box paard met overnachting, incl. hooi en bodembedekking
 • Werk aan de hand dag en e-learning
 • Toegang tot het Huddleplatform DRDC ( >70 uur E-learning en trainingsvideo’s)
 • Een map met alle syllabi behorende bij het Basis Traject (300 pag.)
 • +/- 25 webinars
 • Biomechanica–praktijkdag
 • Toegang tot regiotrainingen ( onbeperkt, 3 verplicht)
 • Toegang tot didaktiekdagen

--> Let op, hierboven staat een voorbeeld van dingen die je hierbij kan zetten. Vermeld de belangrijkste elementen van de training. 

Heb je nog vragen of onduidelijkheden?

Wij staan voor je klaar! Vul het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om al je vragen te beantwoorden of onduidelijkheden weg te nemen.